Innlegg

Viser innlegg fra januar, 2021

Gla`gris

Bilde
 I våres fikk vi 4 griser vi fostret opp og slaktet i høst. Grisen ble foret på hovedsakelig frukt og grønt som kastes av butikkene. Fantastisk bruk av resurser. Kjøttet ble fantastisk godt. Tidenes beste ribbe. Selges som hele og halve griser for 139 kr kg.  Til våren kommer det nye griser, så rop ut om du ønsker kjøtt til høsten! På grunn av regnrekord i oktober fikk de bo inne de siste ukene 🐖🐖🐖

Kanefart

Bilde
 Her på landet kjører vi gjerne kanefart med deg og familien din. Falken er en stor kaldblods og kjører en koselig runde på 2-3 km. Husk å kle dere godt før turen.  1500 kr for en runde, inkludert gløgg og kaffe.

Alpakkavandring i Lommedalen

Bilde
 Alpakkavandring i Lommedalen Her på landet har vi flere dyr. I sommer fikk vi to nye fine individer på tunet. Atlas og Tix er to alpakkavallaker som har blitt en del av "gjengen". Alpakkaer er følsomme og skeptiske, så her må man finne frem sin indre ro når man skal omgås disse.  Vi arrangerer samvær og tur med Atlas og Tix på onsdager og søndager.  De er så avhengig av hverandre at de må alltid være to på tur. I løpet av en time får man håndfore de, ta bilder med de og gå en passende tur. Alt etter alder og form på de som er med.  Prisen for en times samvær er 700 kr og inkluderer opptil 6 personer.